Kunderne siger

Vi kan på det varmeste anbefale Bakkebo Jord Have og Fliser.

Vi havde en akut vandskade hvor 61m3 løb ud på få timer, selvfølgelig på en lørdag eftermiddag.

Bakkebo rykkede hurtigt ud samme lørdag med gravemaskine for at finde lækken – de er hurtige, meget professionelle, effektive, pertentlige og meget serviceminded også med at finde samarbejdspartnere der ligeledes rykkede ud med samme høje kvalitet i arbejdet.

En sand fornøjelse at finde så gode håndværkere der kan sit kram.


Ib og Lis fra Aggersvoldvej.Jeg har fået udført arbejde af Jørgen fra Bakkebo 2 gange.

Både da vi skulle have lavet vores private forhave og i forbindelse med etablering af et P-areal i en forening.

Begge gange var opfindsomhed og kreativitet et kendetegn. Jørgen forstod og imødekom vores behov.

Både da vi ved vores forhave ville have noget æstetisk men også ved P-arealet hvor det alene skulle være funktionelt og billigt.

Jørgen var kreativ og fik lavet en super enkelt, funktionel og billig løsning.

Vi har kun godt at sige om Bakkebo.


Pernille, Rødovre


Vi har igennem flere år brugt Bakkebo til mange opgaver omkring vort lille hus. Hvert år i forbindelse med hækklipningen, gennemgår vi grunden med Jørgen og beslutter, hvor meget, der skal beskæres og køres væk. Det gør vores eget arbejde overkommeligt, og vi får tid til at nyde den dejlige terrasse som Bakkebo forøvrigt også både har designet og anlagt. Den ser stadig brilliant ud.

Det sidste arbejde som Bakkebo nu har gang i er at nyanlægge vor indkørsel og som sædvanligt er jeg sikker på at både pris og tid holder.

 

Marie og Søren, Holbæk


Vi kan oplyse, at vi er godt tilfredse med vores terasse i vores sommerhus ved Stilling Strand. Den ligger stadig fint, selvom der er meget fugtigt og det så let kan give sig. Forrige vinter stod hele græsplanen op til terassen under vand, men der skete ikke noget med terassen.

Du må gerne skrive, at vi er tilfredse med dit arbejde


Johanne og Bo, Slagelse


Jeg vil gerne fortælle dig, at jeg er meget glad for min have, den bliver bedre dag for dag. Planterne vokser til og den snoede gang er virkelig dejlig at gå på. Hver morgen nyder jeg at gå ud på terrassen og stå og se ud over min dejlige have, som ikke mere skal luges så jeg kan bare nyde det.

Mine børn og børnebørn, og hvem der ser den, er virkelig begejstret.

Tusind tak for det flotte arbejde


Tove Sørensen, Rødovre


Jeg har brugt jørgen til forskelige opgaver bla. lægge en indkørsel og fælde et 25 meter højt træ

Han er pålidelig, billig og overholder aftaler.

 

Mvh kjeld, Bellahøj


Jeg har brugt Bakkebo flere gang til beplantning af krukker, plantning af buske og blomster, beskæring af træer og andre opgaver. Jørgen yder altid en professionel service og leverer præcis som aftalt. Altid med et godt resultat. Priserne er endda rimelige. Så jeg kan varmt anbefale Bakkebo og Jørgen til andre.


Christian, København Ø